Ceca Ražnatović u posljednjih 6 mjeseci doživljava pravu renesansu kada je u pitanju njen privatni život. Potpuno je druga žena kako je u junu prošle godine postala baka, kada je dobila malenog unuka Željka. Kaže da joj je udahnuo novu volju za životom, i sada je apsolutno sve drugačije po tom pitanju. NIje ga ispuštala iz ruku, i umazila ga je kao i sve druge bake svoje unuke. 

Nakon toga je počela da zrači, bila je nasmijana i svi su se mogli kladiti da je zaljubljena, međutim, ona je konstantno bila misteriozna i govorila, a šta ako sam možda zaljubljena? Od zaljubljene žene ništa ljepše ne može da izgleda, zar ne? I sve je objelodanila u 2021 godini kada su izašle slike sa Jahorine, ka kojim je bila sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, kojeg je sasvim slučajno upoznala na rođendanu svoje prijateljice. 

Mediji su je odmah počeli razvlačiti kako nije etično da budete sa skoro deceniju mlađim muškarcem, ali to je nije doticalo. Kada Dara Bubamara može sa 21 godinu mlađim, akko ne može ona sa 9 mlađim, zar ne? Poznato je da je ceca postala aktivna na Instagramu gdje danas ima preko 1 milion folovera, i to je jako dobro unovčila. Konstantno se oglašava preko ove društvene mreže, a sada je ipak imala jednu tužnu vijest za sve svoje fanove. 

Ona je jako u dobrim i prisnim odnosima sa Vujadinom Savićem, poznatom legendom Crvene Zvezde, kojem je rano jutros umro deda. Izjavila mu je saučešće, i svakako uputila jako lijepe riječi podrške u ovako teškim trenutcima. 

Preporučeno