Ceca Ražnatović je svakako jedna od najpoznatijih pjevača iz cijele regije, jer njena karijera koja traje preko 30 godina, donijela joj je veliku slavu, uspjeh i naravno velika finansijska sredstva. Na sve to je imala brak sa poznatim Željkom Ražnatovićem Arkanom, sa kojim ima dvoje djece Anastasiju i Veljka. Međutim, on je ubijen, a svo nasljedstvo i silno bogatstvo je ostalo njoj u nasljedstvo. 

Danas je ona sama, jer su se djeca razišla. prvo se Veljko oženio i dobio sina Željka, a više je sa Bogdanom u Titelu nego što je kod nje u Beogradskoj vili na Dedinju. Anastasija je također prije određenog vremena napustila stan i otišla sa svojim vjerenikom da bude podstanar u Beogradu, a onda su malo prije nego što je počela cijela priča sa covidom 19, preselila kod njega u Novi Sad, tako da danas žive zajedno. 

Ceca svo vsvoje vrijeme provodi sa unukom Željko, kada je on naravno kod nje u Beogradu, a prije mjesec dana se vratila sa zasluženog odmora, koji je trajao oko dvije sedmice kada je bila na odmoru u svojoj redovnoj destinaciji, Kipru. Jako je aktivna na Instagramu, jer je shvatila da je to najbolji način da se danas dođe do jako dobre reklame. Vjerovali ili ne, ona je do sada skupila blizu milion folovera na ovoj društvenoj mreži. 

Ona se sad ponovo aktivirala na Instagramu, jer je poznatom fudbaleru Crvene Zvezde, Vujadinu Saviću preminuo deda. Jako se dobro zna da su oni u jako dobrim odnosima, pa mu je izjavila iskreno saučešće. 

Preporučeno