Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, tačnije ispovijest jedne djevojke koja je svoje iskustvo odlučila da podijeli sa svima. Inače priče koje nam dolaze sa raznih svadbi i svadbenih veselja, u većini slučajeva nas nasmiju, jer uvijek se desi nešto o čemu se danima kasnije komentariše. Naravno da ima i onih malo manje lijepih priča, kao što je slučaj u našem današnjem članku.

Naime, radi se o tome da je jedna djevojka napisala kako je njoj njena djeveruša upropastila vjenčanje, njen najvažniji dan u životu, te da joj ona to nikako i nikada neće moći da oprosti. Mlada je u jednom trenutku napustila sobu u kojoj se spremala zajedno sa djeverušama, a kada je ona izašla, jedna od njih prišla je malo bliže da vidi vjenčanicu i tom prilikom ju je upropastila, a mnogi su mišljenja da je ona to uradila namjerno. Ta djeveruša je prosula crno vino po vjenčanici, a mlada nije mogla da prestane da plače, jer sve se to desilo neposredno prije njenog izlaska pred oltar, a da sve bude još gore, bila je to vjenčanica koja je pripadala njenoj pokojnoj majci.

Na Reditu se pojavila ispovijest ove jako povrijeđene djevojke koja je napisala sljedeće: “Mama je umrla pre dve godine i silno sam želela da se udam u njenoj staroj venčanici. Pazila sam na tu haljinu kako bih je zaštitila od bilo kakvih oštećenja. Planirala sam da je nosim samo tokom ceremonije venčanja, a kasnije da se presvučem u drugu haljinu”, napisala je ona, a šta je još napisala možete pročitati u tekstu ovde.