Dugo vremena se o njoj govoril da je velika zavodnica, Neda Ukraden koja ima 72 godine samo jednom je odlazila pred oltara. Supruga Milana Bilbiju upoznala je kada je imala samo 18 godina a dok je on bio 14 godina stariji od nje. Venčali su se nakon 10 godina ljubavi i dobili su ćerku Jelenu, a u braku su proveli tri godine.

“Bilo mi je tek 18 godina kada smo se upoznali. Zabavljali smo se 10 godina, a u braku proveli samo tri. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog ‘ropstva’ prešla u drugo. A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja”, pričala je pevačica a društvenim mrežama kruži također jedna porodična slika sa ćerkom i bivšim mužem.

Zatim je Neda dodala: “Kada smo dobili dete, našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak. Kada je počela erozija svega što nas je vezivalo, želela sam da okončam brak, kako detetu ne bismo priređivali scene koje nisu lepe. Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je obožavao”, a nedavno je otkrila i zbog čega se nakon razvoda od Milana više nije nikada udavala. Ostatak teksta možete da pročitate na ovom linku ovde. 

Preporučeno