U nastavku ovonedeljnog članka malo pišemo o rijaliti programima, a Zadruga je svakako prva na listi, pošto je to svakako najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima. Nadica Ademov je poslednji pobednik Zadruge 4, i malo k oje očekivao da će ona da odnese pobedu, a inkasirala je neverovatnih 130.000 evra. 

80.000 evra joj je leglo na račun od samog boravka u Zadrugi od čak 10 meseci koliko je tamo izdržala i plus 50.000 evra za samu pobedu. Svi su mislili da će taj novac da investira u otvaranje restorana o kojem je jako dugo pričala, međutim, sve je inenadila kada je rekla da će se vratiti u svoj restoran gde je pre radila, a da će sav novac da pokloni svojoj ćerci Kiji kockar, kojoj nikada ništa nije poklonila za života. 

Mi sada već pričamo o Zadrugi 5 koja starta već u septembru, a Željko Mitrović je sve iznenadio kada je rekao da će ovo biti i poslednja sezona popularnog rijalitija. Mnogo je zanimljivih detalja u Zadrugi bilo, a svakako da je najbolja bila upravo zadrugga 2, kada je Sloba Radovanović tada prevario svoju zakonitu suprugu Kiju kockar, sa Lunom Đogani.

Tada im se i brak raspao, a Sloba je najveći gubitnik, jer ga je Luna nogirala odmah po izlasku iz Zadruge, a na kraju je završila sa Markom u sledećoj sezoni, a danas su venčani i imaju čak i ćerku. Što se tiče sezone 5 koja je pred nama, kao što smo i rekli Željko Mitrović je najavio nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima. 

Preporučeno