Jedna od najnovijih vijesti koja danima već kruži po domaćim ali i ostalim medijima, i koja je sve jednostavno šokirala jeste situacija u kojoj se našao poznati srpski teniser. U posledmje vrijeme nekako smo okruženi sa lošim vijestima, i sa vijestima koje nam dolaze iz crne hronike, a kako kod nas tako i u cijelom svijetu skoro svakog dana desi se neka loša stvar ili tragedija koja nas jednostavno ostavi u šoku. Pretežno za sve kako dobre, tako i ove loše vijesti mi saznamo putem medija, interneta ili na TV-u.

Vijest koju vam mi u nastavku donosimo nije dobra kako ste i sami mogli da zaključite po naslovu, a radi se o tome da je srpski teniser Luka Stojanović upucan ispred svoje kuće. Sve ovo desilo se u Americi, 13. maja, kada se on vratio kući i zastao da provjeri šta mu se dešava sa automobilom koji je čudno radio u toku vožnje. Tako je on provjeravao u čemu je problem, a onda se u njegovom autu na sjedištu našao nepoznati muškarac koji je bio naoružan i koji je pucao u njega. Na svu sreću policajac je odmah došao i pružio mu prvu pomoć, a onda je on odmah prebačen i u bolnicu gdje je morao da ide na nekoliko operacija, imao je i nekoliko transfuzija krvi, a nakon toga on je pušten na kućno liječenje.

Za ovu tragediju saznali smo od srpske teniserke Olge Danilović koja je na društvenim mrežama objavila šta se Luki desilo, pa je sve svoje pratioce zamolila da pomognu koliko mogu. Iako je uz jako dobre ljude Luka platio jedan dio troškova bolnice, duga je još ostalo, a sve to treba da se izmiri. U akciji pomoći Luki uključili su se i srpski sportisti, a među prvima je uplatom na račun reagovao Novak Đoković.

Preporučeno