U nastavku današnjeg članka vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, za koju slobodno možemo da kažemo da je poslednjih nekoliko mjeseci ona eksplodirala pa svakog dana u medijima saznamo za neku novu situaciju ili neko novo dešavanje u životima naših poznatih ličnosti. Tako ćemo mi danas da pišemo o jednoj veoma poznatoj muzičkoj grupi, a riječ je kako ste i sami mogli da zaključite o Uragankama.

Riječ je o tri atraktivne i veoma talentovane djevojke koje su postale mega popularne, posebno nakon njihovog učešća na Eurosongu, kada su one predstavljale Srbiju, i tada su one zauzele ne baš zavidno 15.mjesto, ali bez obzira na plasman, Srbija je bila ponosna na njih. U poslednje vrijeme dosta se priča o njihovom odnosu, pa je tako čak bilo i priča da se one rastaju, i da će svaka da ide svojim putem i da naprave solo karijeru, a zajedno su do septemra, do kada imaju zakazane nastupe.

Sada je izvor koji je upućen u cijelu situaciju za medije otkrio nešto veoma zanimljivo, a rekao je sljedeće: “Netrpeljivost između njih tri je dostigla vrhunac, iako se u medijima ponašaju kao da je sve u redu. Kada su van kamera i na turneji, one međusobno skoro i ne razgovaraju. Koliko je to daleko otišlo, svedoči i činjenica da svaka od njih u restoranu ili nekom hotelu sedi za svojim stolom. One svojom glumom lažu narod da je sve u redu i da su napisi da nisu u dobrim odnosima lažni. Ipak, situacija je nikad gora. Jedva čekaju da im se završi ugovor i ova oproštajna turneja i da svaka krene svojim putem”, rekao je izvor. Vaša mišljenja?

Preporučeno