Uroš Ćertić jedan je od aktuelnih učesnika u rijalitiju Zadruga, a domaćoj javnosti je poznat od ranije, barem kada su rijaliti programi u pitanju, jer ovo nije njegov prvi rijaliti, a inače po profesiji on je kaskader, i tu se zaista može pohvaliti sa uspješnom rijaliti karijerom. Odmah na samom početku on se istakao, ne baš na lijep način, kada je ušao u sukob sa Lepim Mićom, ali i sa Bilalom, kojeg je vrijeđao na nacionalnoj osnovi, zbog čega je kažnjen mjesečnim honorarom.

On je čak prije par dana imao i žestok sukob sa Kristijanom, a sada je on u emisiji radio Amnezija on bio gost, gdje je komentarisao razne situacije, pa je na samom početku rekao: “Verujem da su moji prijatelji ponosni kako reagujem. Neka ne brinu, mene su udarala kola na setu, lomio kičmu, pa nisam nikoga tužio. Ja sam malo varao i gledao sam dok si pisao. Prvo, hteli ste mene da iskoristite, ja ipak imam karijeru na svetskom nivou. Mnogima smeta “Holivud” kao reč. Koja je razlika između Holivuda i Bolivuda? U Bolivudu ljudi dolaze na filmski set naparfermisani, sa neskraćenim noktima. Svoje skupe skidaju pred svima na setu, ne bi li ih ponizili pokazali sve što imaju. Dok jedan Al Paćino u Holivudu dođu u helankama ili trenerkama, dođu vozači po njih. Ne nose svoje gluposti pitanja”, rekao je on pa je dodao:

“Mislim ja ovde boravim sa ljudima koji misle da je kreatin i protein steriod. Mislim na Adama. Više puta sam rekao Adamu da je njegov glas Božiji dar. Rekao sam mu da ima vrhunski glas, ali da ima problem u glavi.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno