I dalje smo uz Zvezde Granda, koje kada se sve sabere i oduzme možda do sada i najbolje što smo videli u poslednjih 20 godina. Svi finalisti su bili posebni na neki svoj način i jednostavno ne bi bilo nepravedno da je bilo ko od njih na kraju pobedio, a slavljenik je mladić koji je možda i najmanje očekivao celu pobedu. 

Njemu je na početku samog takmičenja preminula majka, tako da je u jednom trenutku čak i odustao od cele ove priče, ali je na nagovor svoje mentorke Marije Šerifović, skupio snagu i nastavio sa daljnjim takmičenjem, što mu se na kraju i isplatilo. Krstinja Todorović je također bila jedna od glavnih kandidata, ali je samim ulaskom u finale ipak postigla jako puno. 

Po njenim rečima, njena najveća pobeda ove godine je to što se udala, kao i to što je uspela da skine punih 83 kilograma. Međutim, možda najveći gubitnik celog takmičenja jeste Isak Šabanović, koji je od početka bukvalno sve pomeo sa svojim performansama, ali su na kraju glasovi publike ipak bili presudni, koji su za dlaku bili jači na strani Mahira Mulalića. 

Ali, sada je otkrivena jedna jako uznemirujuća stvar, a to je da je na dan finala sa profila Isak Šabanović neko napisao “Ako pobjedi Mahir, objesiću se”. Očigledno je neko napravio fake profil, a onda je nakon samog takmičenja celu objavu komentarisao uparvo Isak šbanović, koji je napisao:”Eto. nisam pobedio, u usta ti se po serem”. Sada se ispostavilo da isak uopšte nema nalog na Tviteru. Pogledajte i sami…

Preporučeno