Već su uveliko krenule jako velike gužve po regionalnim plažama, a visoke temperature naterale su sve one koji su mislili nekada u avgustu na more, da već sada krenu sa pakovanjem stvari i zapute se put Jadrana. mnogo je destinacija koje nude razne popuste u ovako ranim terminima, tako da je na turistima da samo izaberu najbolju opciiju za njih. 

Neki rizikuju, pa biraju Allbaniju, Bugarsku, Tursku, Grčku i upućuju se na neka odredišta na kojima do sada nikada nisu bili. Stari prvereni recept su crna Gora i Hrvatska, ali ovi drugi u većini slučajeva otpadaju jer su tamo cene kao da si na Bahamima, a nisi. Zato je Crna Gora i dalje broj 1, a Budva kao odredište za mlađu populaciju te Igalo, Herceg Novi i Sutomore su više za porodične ljude koji i dalje tamo idu. 

Međutim, već sada imamo jako puno žaljenja vezano za neka mesta, koja su podigli cene na vrtoglavo visoke nivoe. Verujemo da ste pročitali svi post od srpskog turista koji je veliku porciju ćevapa platio 10 evra! Sada opet situacija iz Sutomora, gde je jednog turistu isterao konobar koji nije “potrošio dovoljjno para”. Nakon toga otišao je u Čanj, gde je ponovo doživeo jako neugodnu situaciju. 

Naime, on je u jednom kafiću uz cenovnik dobio i mini dodatak koliko para minimalno mora potrošiti, ukoliko misli da provodi vreme u ovom kafiću? Nakon toga frapirao ga je i natpis na glavnoj plaži na kojoj stoji da je zabranjen celodnevni boravak, spavanje na plaži te ostavljanje peškira na istoj?! Vaša mišljenja?

Preporučeno