I nakon 7 dana nakon što je u Srbiji pukla vijest kako je proslavljeni srpski glumac i profesor Mika Aleksić seksualno uznemiravao svoje učenice na časovima glume, koje su tada imale tek 17 ili 18 godina se još uvijek ne stišava. U beogradskoj palati pravde Milica Radulović je prije samo 2 dana punih 5 sati davala izjave o tome kako joj je bilo na časovima glume kod Mike Aleksića. 

Ne prestaju da dolaze svjedočenja sa svih strana Srbije, javljaju se mnoge glumice, ali one najpoznatije i dalje šute. Ili nisu imale nikakvih kontakata sa Aleksićem, ili iz nekih svojih ličnih pobuda ne žele ništa da pričaju po tom pitanju. Sada se javila je dna poznata srpska voditeljica, koju inače gledamo svaki dan na Happy televiziji, a njeno ime je Jovana Jakić, koja je rekla da je svjedočila strašnim scenama u školi glume kod Bate Miladinovića, koji je inače bio mentor Mike Aleksića. 

Sve joj se to dešavalo još 1997 godine, ali je mislila da nema potrebe za iznošenjem tih podataka jer je čovjek davno umro, ali sada kada je Mika Aleksić optužen za seksualno uznemiravanje najmanje 15 djevojaka, odlučila je da progovori o svome iskustvu. Ona je rekla da je izvodio djevojčice koje su malo naprednije pred tablu, i rekao da čita šta piše na tabli ispisano sitnim slovima. 

Kada bi rekla da ne vidi, on bi joj govorio da se sagne pa je dolazio sa leđa i štipkao je po zadnjici. Učenici u klupama su se kikotali, ali je ona vidjela da to nije uopšte smiješno šta Bata radi. 

Preporučeno