U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da se fokusiramo na legendarnog pjevača narodne muzike, Šabana Šaulića koji već nekoliko godina nije sa nama, a koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj kada se on vraćao za Srbiju. Nažalost nije uspio da preživi, a u autu sa njim su bili i njegov klavijaturista, koji je nažalost preminuo, te njegov kum koji je zadobio teške tjelesne povrede.

Na Šabanovoj sahrani po prvi put u javnosti pojavio se njegov sin Robert, i tada su svi imali priliku da vide koliko on zapravo liči na svog pokojnog oca. On je neko ko skoro pa nikada ne daje izjave za domaće medije, ali prije nekoliko godina to se promijenilo. Naime, kada je bio na sahrani on se držao po strani i nije prilazio ni Goci ni svojim sestrama, ali kako su mediji tada prenijeli, svom mlađem bratu Mihajlu on je prišao u kapeli i tada ga je čvrsto zagrlio a obojica su plakali i ronili suze.

Tada, kada je Robert dao izjavu za medije rekao je: “Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno