U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa nađe domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema će da bude poznati glumac Nikola Kojo, tačnije njegova supruga. Oni su 2007.godine stali na lidi kamen, a tih dana o ovoj lijepoj Sarajki govorile su se samo lijepe stvari, iako se o njoj i nije mnogo znalo. Njeno ime je Aleksandra Đurš, i ona se inače bavi manekenstvo, i to joj jako dobro ide.

Zanimljivo je to da je ona glumila u spotu Zdravka Čolića, za pjesmu “Moja draga”, a kako se tada o njoj nije mnogo znalo, i danas situacija je ostala nepromijenjena. I sam glumac niej toliko preopterećen sa time da bude zastupljen u medijima, pa su oni tako poslednjih 15 godina uživali zajedno, ne pojavljivajući se previpe u medijima, ali bez obzira na to novinari su se potrudili, te su saznali kako izgledaju njihove nasljednice, ali isto tako i da li se njegova voljena promijenila.

Naime, nakon dužeg vremena ona se pi+ojavila pred kamerama, i to zbog potreba snimanja jedne reklame u kojoj je i sam Nikola učestvovao, pa je to bila prilika da svi vide da je ona svoju ljepotu sačuvala, i da joj godine ništa nisu mogle. Jednom prilikom glumac je govorio o svojoj ženi, pa je rekao sljedeće: “Moja Aleksandra, moj ceo svet, ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu”, rekao je on.