Ovu radnu sedmicu ćemo da započnemo sa vijestima koje nam dolaze iz crne hronike, a bez koje ne može da prođe niti jedan dan, jer previše je tragedija koje se dešavaju kako u našem regionu, tako i u ostatku svijeta. Poslednjih dana najaktuelnija tema jeste msrt kraljice Elizabete II, koja je preminula 8.septembra i koja je imala 96.godina, a sada je novi kralj njen najstariji sin Čarls III, ali da se mi vratimo na našu temu.

Priča koju vam danas donosimo nam dolazi iz Srbije, a radi se o tome da je jedan čovjek izvršio samo ubistvo. U medijima se pojavila vijest da je jedan čovjek, tačnije penzionsani policajac uz Čačka koji se zove Jovan Jovanović, kojeg su najviše oslovljavali sa Jovo, iz lovačke puške pucao u sebe. Njegove komšije za njega imaju samo riječi hvale, i nikome nije jasno da je on mogao da uradi ovako nešto, ali i svi se pitaju zbog čega je on to uradio, pa su tako njegove komšije rekle sljedeće:

“On je rođen 1956. godine i, koliko znam, bio je penzionisan. U pitanju je vrhunski profesionalac koji je od početka demonstracija mnogo vremena proveo na Kosovu i Metohiji. Sjajan čovek i odličan profesionalac”, rekao je jedan od njih, a drugi je dodao: “Šokiran sam i tužan. Često smo sedeli i pili kafu od kada je u penziji. Pravda je bila njegovo drugo ime. Neka mu je laka zemlja”.