Kada govorimo o poznatim bračnim parovima, na našoj domaćoj javnoj sceni, a kada su u pitanju one mlađe generacije, tu svakako svima na pamet odmah padnu Veljko i Bogdana Ražnatović. Iako je on gradski tip momka, koji je i izlazio sa takvim djevojkama, svima je bio veliki šok kada su čuli da će on da se oženi sa djevojkom koja nije javnosti poznata, koja dolazi iz jednog manjeg mjesta a čiji roditelji se bave uzgojem pilića, i taj posao im inače jako dobro ide od ruke. Ujedno ovaj njegov potez u jednu ruku svima je pokazao da je i on sasvim običan dečko koji ne bira koga će njegovo srce da zavoli, i da se on ne razlikuje od drugih, iako se zna ko su njegovi roditelji.

Svakako da je njemu i njegovoj sestri Anastasiji bilo jako teško odrastati pod takvim javnim pristiskom, ali oni su sada odrasli ljudi, i oboje se bavi javnim poslom, a poznato nam je da je Veljko odabrao da se bavi možda i najtežim sportom, a to je svakako boks. Za sada on ima 10 pobjeda, i isto toliko mečeva, al naravno da se potegla priča kako su svi ti mečevi namješteni, i da je zbog toga on toliko puta pobjeđivao. On poslednje dvije godine je stalno tu, tačnije otišao je na selo gdje su dobili kuću od Bogdaninog oca, i tamo oni žive, a Veljko također svakodnevno trenira.

Međutim stigla je nova informacija, a radi se o tome da on uskoro ima novi turnir koji je jako važan, i da je to razlog zbog čega je on iznajmio stan u Veterniku, koji se nalazi nadomak Novog Sada, i tu će da boravi dok se turnir ne završi. Izvor koji je upućen u cijelu priču za medije je rekao: “Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je rešio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom izjanio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vreme sa detetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se retko razdvajaju”, rekao je izvor. Vaša mišljenja?