U današnjem članku malo ćemo da se dotaknemo naše domaće javne scene, a naše javne ličnosti ne prestaju da nas svakodnevno iznenađuju i ne prestaju da intrigiraju javnost. Naša današnja tema bit će svima nama jako dobro poznata Verica Rakočević, a mi ćemo da pišemo o njenom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, o kojem se dosta priča i piše. Naime, vjerujemo da je danas malo onih koji se sjećaju kada se u javnosti komentarisao njihov izgled, ali ono što moramo da kažemo jeste da Verica zaista mladoliko izgleda u odnosu na svoje godine.

Verica se nedavno oglasila za medije, i dala je jedan intervju, u kojem je ona odgovarala na razna pitanja poput: “Jeste li imali prilike da boravite negde u prirodi kamperom skoro i zašto volite ovaj vid putovanja? Kako biste uporedili taj osećaj s onim koji pruža odmor u luksuznom rizortu?”, pa je tako ona između ostalog rekla i sljedeće:

“Nažalost, ne. Osim rada na kolekciji, u kolektivu su nam se dešavali i neki pehovi koje smo morali da preguramo, najmlađi unuk mi je u Beogradu, pa sam koristila svaki trenutak koji imam da provedem s njim, jer se već za par dana vraća u Njujork. Kamper je divna avantura i jedini uslov da uživate istinski jeste da vam društvo pravi osoba koju volite i koja vas voli. Sloboda da niste locirani na jednom mestu, buđenje na obali gde vas prethodno uspavljuju talasi, veći je luksuz od svih hotela i rizorta u kojima sam boravila”, rekla je Verica. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.