Kada je u pitanju dom Nade Obrić to je mesto gde penzonerske dane pevačica najviše voli da provodi sa svojom porodicom, a uređen je po njenoj meri i želji to je kutak koji odiše mirom i blagostanjem a kako pevačica sama ističe ona je isti uredila tako da je svaki pedalj podsćea na lepe momente i vraća joj osmeh na lice.

“Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu” – ističe legenda narodne muzike. Svetlošću obasjan dnevni boravak opremljen je kožnom garniturom a tu je i mnoštvo detalja koji je sećaju na neka stara, lepa vremena. “Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone.

Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve – od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni “- objasnila je jednom prilikom pevačica.

Zidovi su ukrašeni mnoštvo umetničkih dela, na policama se naziru uspomene sa putovanja i iz života, a prostor također obiluje cvećem koje unosi pravo prolećno raspoloženje. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno