Ova nedelja neće nimalo biti zapamžena po dobrom, bar kada je u pitanju Srbija, i dešavanja koja su u njoj. Crna hronika je opet prednjačila, a mi dan privodimo sa jednom jako tužnom vešću. Stanovnici Ulice jasenova u beogradskom naselju Cerak odavno su se navikli da se ispred solitera u kojima žive nalaze jake snage policije. Razlog je činjenica da je baš u ovim zgradama odrastao svedok-saradnik u optužnici protiv Veljka Belivuka Bojan Hrvatin.

Nažalost, ovaj put stanovnici ovog dela Ceraka videli su policijske automobile i hitnu pomoć iz totalno drugog razloga, koji ih je baš ražalostio. Nenad Ristić koji je imao samo 43 godine, jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke, nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica, na žalost skočio je sa šestog sprata zgrade.

Što je najgore, u trenutku cele tragedije, sa njim u stanu je bilo 2 od njegove 3 dece, a supruga je sva u suzama izjavila sledeće:”Jutros je sve delovalo normalno. Nismo se svađali, nismo imali nekih problema kao porodica”. Zašto je to uradio, ona je rekla sledeće:” Finansije. Proklete pare… Ne mogu da pričam, nije mi nikakako dobro” rekla je ova majka troje dece.

Kako navode komšije koje su također bile u šoku, on je radio za jednu privatnu apoteku, a ni njima nije jasno zašto se odlučio baš na ovakav potez. Istraga je još uvek u toku…

Preporučeno