I novu radnu nedelju započinjemo sa Merimom njegomir koja nas je na žalost napustila u subotu ujutro u 69 godini života. I ona je poput Marinka Rikvića i Marine Tucaković preminula od zloćudnog tumora, koji je na kraju skroz metastazirao i za nju na kraju nije bilo nikako pomoći. Kako se javila za srpski Kurir pre par dana, rekla je da je mescima kod kuće prikovana za krevet, i da je služe njena deca.

Kuća je puna raznih ljudi a njoj već tada prema njenim izjavama nije bilo do života. Nije prošlo samo 2 dana od njenog poslednjeg javljanja i ona je na žalost i preminula. noge kolege ali i cela javnost bila je u šoku zbog svega toga, a čak je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio reči saučešća njenoj porodici, jer je bio veliki poklonik njene muzike.

Sada se Srpska javnost itekako krenula informisati o njenom životu, jer je narod tek sada krenuo da se zanima za nju, i to kada je žena umrla. Niko zapravno nije znao gde je njena kuća, a to je u stvari u Kosmaju, gde je izgradila svoje pravo malo carstvo, u kome je provodila jako puno vremenaa sa svojim unučićima i decom. Napravila im je čak i malu igraonicu a cela kuća je bila u jako puno detalja sa jako puno staklenih površina. Čak je i pre 8 dana nego što je umrla dobila i unuku Lanu, koja nije na žalost zapamtila svoju baku. Datum sahrane će porodica objaviti već ove nedelje. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno