U nastaavku današnjeg članka malo govorimo o Voji Nedeljković, koji je celi živoot u medijima i koji je kao stvoren za ovaj posao, a definitivno se lansirao u medijsku orbitu kada je dobio posao u Zvezdama Granda. Tamo je on zadužen za jako dobru atmosferu u bekstejdžu, a ko god dođe sa takmičarom, Voja mu pravi društvo. 

Uvek se sa svojim neodoljivim šarmom trudi da napravi dobru atmosferu, te da razbije tremu i nervozu kod porodice od samog takmičara. Voja Nedeljković je ono što kjudi jak omalo znaju sretno oženjen, i to preko 15 godina, ima dvoje dce, a supruga mu je poznata beogradska doktorica, koju ljubomorno čuva od same javnosti. 

Tako popularni voditelj već godinama uživa u skladnom braku sa Majom koja je 18 godina mlađa od njega, i jednostavno ta razlika se na prvu loptu uopšte i ne primećuje. Iako je razlika velika, Voja je u više navrata isticao da im to ne predstavlja nikakav problem, čak se i nadopunjuju, jednostavno se razlike i ne vide, a iz njihove ljubavi se rodio i sin Đorđe.

Maja nije neko ko voli javno da se eksponira, pa su retke prilike kada je možemo videti na javnim događajima. Ono što je interesantno je to, da su se njih dvoje upoznali kada je Voja bio na pregledu, malo po malo, iz dana u dan sve je više i više rasla hemija između njih dvoje. Onda su se tako i malo bolje upoznali, Vohja je zatražio broj telefona, i tako je krenula cela priča. Pogledajte kako izgleda prelepa doktorica pored koje je voditelj pronašao sreću..

Preporučeno