U nastavku današnjeg članka bavimo se sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema bit će jedna poznata voditeljka. Naime, riječ je o Sanji Nikolić, voditeljki koja radi na Pink televiziji, i koja je prepoznatljiva po svojoj kratkoj crnoj kosi, a kojoj se prije nekoliko godina desila jedna veoma neprijatna situacija.

Naime, sada davne 2000-te godine Sanja je vodila informativnu emisiju koja je išla uživo u program, a koja je pala u nesvijest, i upravo ova situacija ostala je upamćena do dana današnjeg. Tako je voditeljka jednom prilikom za domaće medije pričala na tu temu, pa je rekla sljedeće: “Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak”, rekla je ona.

Inače skoro deceniju kasnije ona je ostala da radi na Pink televiziji, a nakon toga ona je otišla u Skupštinu, i to da radi kao narodni poslanik, i tu se zadržala dvije i po godine: “Tri i po godine sam izeštavala iz skupštine, tako da znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče – jednom novinar uvek novinar”. Evo i sami pogledajte kako je to tada izgledalo…