Kako u svijetu, tako isto i kod nas je sve više zastupljeno da se žene ali i muškarci odluče za neku dijetu, kako bi skinuli višak kilograma koje su nabacili u poslednje vrijeme, a kada je dijeta u pitanju, na internetu ali i društvenim mrežama možemo zaista da nađemo brojne dijete, koje su veoma rigorozne i koje baš i nisu toliko zdrave za naš organizam, ali kada su ljudi očajni onda pristaju na sve, ne razmišljajući o posljedicama.

To svakako nimalo nije dobro, jer svako od nas ko se odluči na neku vrstu dijete prije toga bi trebao da se posavjetuje sa svojim ljekarom, i da vidi koja je to dijeta za njega najbolja. Mi vam u nastavku donosimo jednu super dijetu koja je postala pravi hit, i koja je sve više zastupljenja kod naših žena. Ova dijeta može da vam istopi nekoliko kilograma za samo par dana, i to bez da se ti kilogrami vrate odmah, što sa druge strane znači da ćete vi vaš problem riješiti trajno.

Dakle kako ste po naslovu mogli zaključiti riječ je o vojnoj dijeti, u kojoj možete za samo tri dana da izgubite četiri kilograma. Riječ je o načinu prehrane temeljenom na malim obrocima koji su osmišljeni da sagore višak masnoće, ubrzaju rad metabolizma i da s njima izgubite do četiri kilograma u svega tri dana. Ime je dobila jer je riječ o strogom i discipliniranom načinu prehrane, a sadrži namirnice koje se nekad mogu naći u borbenim paktima hrane za vojsku, kao što su krekeri ili konzervirana tuna. Ostatak teksta pročitajte ovde.