U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča koja će svakako da zaainteresuje sve muškarce, bez obzira na to da li je u pitanju muškarac ili žena. ZZnamo da vladaju stereotipi vezano za žene kako su loši vozači, što je u jednom procentu i istinaa, jer im je motorika za razliku od muškaraca itekak ološija, tako da je normalna stvar da u nekim situacijama itekako lošije reaguju. 

Međutim, imamo i izuzetaka gde su žene puno bolje od samih muškaraca po pitanju same vožnje. Isto tako, ni muškarci ne znaju za neki jako veliki broj trikova na autima, i to koja vozze jako dugi niz godina, i nisu svesni kako to nisu znali puno ranije? 

Mi danas govorimo o ključevima za auta, i to onim malo modernijim koji se pale, gase, zaključavaju i otvaraju putem tipki na samom ključu. Međutim, da li ste znali da imaju male kombinacije kada pritisnemo neke tipke zajedno, da pokrenemo “skrivenu” funkciju na samom autu? Verovali ili ne, kada pritisne te određena dugmad, možete da zatvorite i spustite vaše prozore na vašem limenom ljubimcu. 

Uzmete dugme za otključavanje, i pritisnete ga i drćžite par sekundi, pustite par sekundi, pa onda ponovite postupak i kada pustite vaš prozor od auta će se otvoriti ili spustiti, sve zavissi naravno. Međutim, ovaj trik ne može baš na svakom tipu automobila, evo i auta koja itekako reaguju na ovu kombibaciju tipki na vašem autu. Dodge (Challenger/Charger/Durango/Grand Caravan/Journey/Ram), BMW (3 Series/5 Series/6 Series/7 Series/M5/Z4), Također, ovo možete uraditi i na Audiju 1,2 i 3.

Preporučeno