Nalazimo se u možda najljepšem mjesecu koji postoji u cijeloj godini, a to je svakako pred novogodišnji praznici. Vrijeme kada dolazi božić i Nova godina, kada se očekuje snijeg, djed mraz, razni pokloni. Doduše, u posljednje vrijeme i nemamo baš tako lijepo zimsko vrijeme sa puno snijega jer se klima totalno promijenila. Međutim, ove godine kako meteorolzi najvljuju, mogli bi napokon imati snježnu Novu godinu.

Ono što generalno vole svi ljudi na svijetu jeste svakako kićenje jelke i doček Nove godine i najluđe noći u godini. Tome se svakako najviše raduju sama djeca,. koja obožavaju sve vrste kuglica raznih boja, kao i lampice i sve ono što ljude čeka u Novoj Godini. Sve ih to svakako asocira na poklone i novogodišnje paketiće sa jako puno slatkiša. 

Mnoge poznate osobe već su sada krenule sa kićenjem borova i jelki, te se spremaju za doček Nove godine. Međutim, cijela ova situacija sa covidom 19 dovodi do toga da nigdje neće biti organizovanog dočeka Novogodišnje noći, jer se mora poštovati sigurnost od bliskog kontakta, a vrlo dobro znamo da se na trgovima kada se dočekuje Nova godina, zna okupiti jako veliki broj ljudi.

Tako se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio putem Instagram naloga “budućnost Srbije”, on je pokazao na koji način on to voli da radi. Naime predsjedništvo Srbije je ovoga jutra okićeno jelkom, a posebno se zahvalio damama koje su sve donijele i sredila da izgleda sjajno, posebno se zahvalio Slavici Kezunović. Da li ćete vi ove godine kititi jelku? Pišite nam u komentarima…

Preporučeno