Naša današnja tema će kako ste i sami mogli da zaključite biti brakovi, a ovi današnji brakovi se po mnogo čemu razlikuju od brakova naših roditelja, djedova i baka i ranijih generacija. Jednostavno, danas je dovoljno da sa nekim popijete kafu kako biste saznali dosta toga, pa između redova pročitali i zbog čega mladi ljudi danas teško sklapaju brakove. Oni koji su malo stariji opreznije gledaju na ove stvari, jer dosta su iskusniji i jednostavno znaju šta žele, a šta ne žele u svom životu i budućnosti.

Oni koji su u braku, mogu zajedno sa svojim partnerima da sklope razne kompromise, a to nam dokazuje i naša današnja priča. Mnogo je lakše kada pored sebe imate osobu koja vas razumije u svemu, a priča koju vam donosimo dolazi nam iz Irske, gdje jedan bračni par Luna i Aleks, svojih poslednjih 6 godina braka spavaju odvojeno. Njihovo razmišljanje je takvo da je to ključ njihove sreće, i da na taj način oni funkcionišu jako dobro.

Luna se inače bavi sa onlajn biznisom, ali u pitanju je sasvim druga vremenska zona, pa ona tako u 2 sata ujutru ima onlajn sastanke, sazvršava sve obaveze oko posla koje ima, a kako je rekla ona je tada i najkreativnija. Zbog toga ona je mislila na svog supruga, koji od nje ne bi mogao nikako da spava, tako da je opcija odvojenog spavanja najbolja po njih oboje. Inače ona je ovo savjetovala i ostalima, posebno kada se ostvare u ulozi roditelja. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno