Krizni štab u Srbijije počeo odmah sa svojim dejstvom, još u martu mjesecu, i može se reći da je bio najaktivniji u cijeloj regiji, a njihovi članovi Predrag Kon, Darija Kisić Tepalčević i Branislav Nestorović su 3 najčepća lica koja smo mogli da vidimo po TV ekranima u posljednjih 10 mjeseci. Mediji, kao mediji su uvijek pokušavali doći do nekih privatnih podataka od njih, ali jedino nisu uspjeli raskrinkati doktoricu Dariju Kisić Tepalčević. 

Ona nema čak ni jednu društvenu mrežu, i po tome se odmah može vidjeti da je itekako škrta za te informacije, i samo se uspjelo saznati da ima muža koji je direktor Instituta i kćerku koja je student medicine. Ima roditelje u Beogradu, ali su oni krajem 90 ih godina stigli u Beograd iz Bosne i Hercegovine. 

Međutim, o doktoru Nestoroviću se također nije ništa znalo do prije par dana, kada ga je u njegovom rodnom Kruševcu uhvatila ekipa Paparaco lova, i snimili su da vozi Tojota džip koji vrijedi oko 25.000 eura, te da ima ogromnu vilu koja je preko 500 kvadrata stambene površine. 

Međutim, ono što niko do sada nije vidio kod njega, jeste njegova supruga koja se brine o cijeloj kući, kao i cijeloj porodici. Ono što je on prije par dana je rekao da su u braku preko 28 godina, a ona mu kaže da joj ostavi platu i sve će da bude u redu. 

Preporučeno