Talentovanog dečaka iz Kragujevca milioni gledalaca iz čitavog regiona upoznali su se davne 2014 godine kada je sa emitovanjem počela prva sezona Pinkovih zvezdica najpopularnieg muzičkog šou programa na ovim prostorima.

Kada je prvi put kročio na scenu i predstavio sa pesmom “Ima jedan svijet”, svojom interpretacijom oduševio je članove stručnog žirija kao i milionski auditorijum, pogotovo zbog toga što je tada imao samo šest godina, a kako danas izgleda Pavle Vasiljević iz Pinkovih zvezdica imali smo prilike da se uverimo putem društvene mreže Instagram. Pavle je pre gotovo deset godina postao miljenik nacije koja a je zdušno podržavala, pratila njegov rad, trud, talenat i napredak a koliko je vrmeneom usavršio svoje pevanje i izdovio se iz mase talentovane dece govori činjenica da je sebi obezbedio mesto u spektakularnom superfinalu. Na veliko zadovoljstvo publike, nekoliko godina kasnije bio je učesnik i specijalnog izdanja “Pinkovih zvezdica – All Stars”, stručnjaci su mu predviđali blistavu karijeru, međutim poslednjih godina nemamo prilike da ga vidimo u javnosti.

Kako su ga mnogi nazivali “Male Pavle” nastavio je školovanje u rodnom Kragujevcu, posvećen je obrazovanju ali i muzici od koje nije odustao te i dalje peva, svira i aktivan je na društvenim mrežam preko kojih smo se i uverili da Pavle Vasiljević iz Pinkovih zvezdica više nije tako mali. Mnogo je porastao zbog čega ga u prvi mah mnogi nisu prepoznali, a njegovi brojni prijatelji složni su u mišljenju da je izrastao u pravog lepotana kojem devojčice njegovog uzrasta zasigurno ne mogu da odole.  Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

Preporučeno