Rijaliti programi su definitivno pokorili cijeli svijet, a pored Južne Amerike, može se komotno reći da se najviše gleda i poštuje na području cijelog balkanskog područja. Ovdje imamo slučajeva gdje žene ne spavaju po noći, jer žele da uživo vide neka dešavanja u Zadruzi ili Parovima. Možda je malo i žalosno što medijski prostor zaokupljuju starlete i kriminalci, ali su jednostavno došla baš takva vremena. 

Dosta se osoba pojavilo u rijaliti programima na Balkanu u posljednjih 20 godina, a sve je krenulo od Big brothera pa onda Farma na TV Pinku od Željka Mitrovića, koja je definitivno postavila neke norme što se tiče ove vrste TV programa. Ono što je najzanimljivije od svega je da su neke osobe stekle jako veliku slavu i ogromnu količinu novca od samog učestvovanja u ovakvim tipovima programa. 

Dovoljno je samo reći da je jedna Miljana Kulić inkasirala preko 200.000 eura od prošlogodišnje Zadruge, pa onda Stanija Dobrojević 100.000, a vjerovatno najveći ulog od Željka Mitrovića je i Kristijan Golubović koji je definitivno srušio sve moguće rekorde, jer će za ovu Zadrugu koju trenutno gledate na TV-u, zaraditi nevjerovatnih 350.000 eura. Danas govorimo o Jeleni Golubović, koja je redovna u ovakvim tipovima programa, i bez nje ne može da prođe nijedan rijaliti program. 

Ona je jedne prilike, one Sezone kada je osvojila Zadrugu, bila u vezi sa Čupom Kalačem, a tek nedavno se pojavio i njihov intimni snimak. Ona je zajedno sa svojom kolegicom na ovom snimku, mijenjala jako izazovne poze na samom krevetu. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo. 

Preporučeno