Uprkos završetku rijaliti programa “Zadruga”, Eleonora Miljković, bivša učesnica, nastavlja da pleni publiku. Još uvijek se smatra jednom od najatraktivnijih žena koje su ikada krasile show, a njena ljepota se vremenom nije smanjila. Fanovi i gledaoci i dalje često razgovaraju o njenoj privlačnosti. Eleonora je trenutno u srećnom braku sa svojim dugogodišnjim ljubavnikom Čedom Kočovskim, sa kojim je bila u vezi nekoliko godina pre nego što se venčala.

Iako rijetko objavljuje fotografije svog partnera, danas je napravila izuzetak. Tokom izlaska u prirodu snimila je selfi sa Čedom i podijelila ga na svom Instagram nalogu. Eleonora Miljković ostavila je neizbrisiv utisak na gledaoce svojim magnetizmom i zadivljujućom pojavom u rijalitiju “Zadruga”. Njen neosporni šarm i dalje privlači pažnju, a mnogi se dive njenom smislu za modu i ljepoti. Uprkos kraju emisije, Eleonora je zadržala svoju popularnost i izgradila bazu vjernih obožavatelja. Trenutno se bavi modelingom i ima svoj biznis u razvoju. Osim što je privlačna, Eleonora je poznata i po posvećenosti braku.

Njen partner Čedo Kočovski osvojio je njeno srce kroz njihovo duboko prijateljstvo i ljubav, a njihovo vjenčanje potvrdilo je njihovu trajnu vezu. Eleonora Miljković služi kao uzor uspješne žene koja svoju karijeru, lični život i slavu balansira sa gracioznošću. Njena ljepota je samo dodatak njenim unutrašnjim kvalitetama, kao što su snaga, inteligencija i magnetizam. Nema sumnje da će Eleonora i dalje biti jedna od najdražih i najomiljenijih ličnosti iz domena rijalitija.

Preporučeno