Kako ste mogli i sami da shvatite po samom naslovu ovog članka danas mi ćemo da pišemo o dušku Tošiću čoveku koji je napravio pravu karijeru kada je u pitanju fudbal. Njemu se na sve to ispunila i dugogodišnja želja još kao mladića da bude sa Jelenom Karleušom. Ne kaže se bez razloga u narodu, “pazi šta želiš, možda ti se i ostvari” a to se upravo desilo i njemu. Kada se Jelena razvela od Bojana Karića, upoznala je Duška a nji dvoje su u braku već poslednjih 13 godina.

Oni su dobili dve ćerke, a njihov bračni odnos je odnos u poslednje tri godine itekako narušen. Naime, verujemo da ste čuli za Jeleninu aferu sa ognjen Vranješom, a onda tada oni faktički imaju brak i to samo na papiru. Duško je okačio kopačke na klin, posvetio se menadžerskom poslu, te prodaje mlade igrače po Nemačkoj, Turskoj i Kini gde je ostavio jako duboki trag kao fudbaler.

Mnogo se piše i o njegovim neverstvima izvan braka ali on jednostavno za razliku od Jelene nikada nije bio uhvaćen sa nekom devojkom ili ženom. Sada je uhvaćen na jednom stadionu sa fudbalerima Srbije, i to malo pre meča sa Litvanijom, koju su srbi dobili sa 2:0. Verujemo da je neko od mladih igrača i pod okriljem agencije, Duška Tošića.

Kako što i sami možete da vidite, on je u zagraljaju Duška Kostića i Ognjen Mitrovića a sudeći po osmesima, atmosfera je bila i više nego dobra pred sami meč, koji je Srbija apsolvirala u svoju korist. Vaša mišljenja o Dušku Tošiću?

Preporučeno