U nastavku današnjeg članka ostajemo na našoj javnoj sceni, koja uvijek ima da nam ponudi jako zanimljive priče kada su u pitanju naše poznate ličnosti, a kako ste i sami mogli da zaključite po naslov, danas ćemo da pišemo o poznatoj glumici Lidiji Vukičević. Kada je u pitanju glumica, moramo da kažemo kako je ona od početka svoje karijere bila u samom centru pažnje medija i javnost zbog svog savršenog izgleda. Ona je jedinstvena zbog afro lokni koje godnama ima, kao i svoje crne kose, ali i jako lijepog struka.

Koliko smo dobro upućeni, a što imamo priliku i da vidimo jeste to da je glumica oduvijek vodila računa o svom fizičkom izgledu, pa tako nam je očigledno koliko ona vodi računa o svom tijelu i koži. Na svojim društvenim mrežama, tačnije na svom Instagram nalogu ona vrlo često počasti svoje pratice i fanove sa raznim fotografijama, na kojima se vidi njena savršena linija, na kojoj joj vjerujemo zavidne njene mnogo mlađe koleginice.

Tačno za mjesec dana ona puni 60 godina, a sada se ona opustila na plaži i pokazala svima sa čime to ona raspolaže, a na sebi je imala fluorescentni bikini, i tako je još jednom podijelila nekoliko fotografija kao i snimak svog izvajanog tijela. S obzirom na to kako ona fenomenalno niko ne može da vjeruje da za mjesec dana ona puni 60 godina. Glumica je jednom prilikom o svom izgledu rekla sljedeće:

“Najvažnije je kako izgledate u prirodi, meni je to reper. Ko god da me je video u prirodi, svi mi kažu da bolje izgledam uživo. Očigledno je da ne znam da radim u fotošopu, uradim ja tu nešto, malo ofarbam sliku i slično, ali ne menjam sebe potpuno. Uvek me hvale u prirodi i to je mnogo bitnije. Inače sam osoba koju zaista ne dotiču negativni komentari. Ti što nemaju šta da rade, sede kod kuće i komentarišu, apsolutno me ne zanimaju. Jedna sam od retkih osoba koja je prošla kroz život netaknuta hejterima, ne može niko da me poremeti jer sam svesna sebe.”