Najbolji teniser u bijelom sportu svakako je Novak Đoković. On je postavio rekorde koje će rijetko ko u bližoj budućnosti uspjeti srušiti. Neki smtraju da je Nole bolji i od Federere i Rafale Nadala. Činjenica je da je njihovo međusobno rivalstvo obilježilo jednu eru koja je pri kraju, a Novak je jedini od njih trojice koji još uvijek aktivno igraju.

 

 

Novak je uspio da se plasira u polufinale drugog Grend slema u sezoni Rolan Garosa , a čea ga meč sa nevjerovnim mladim špancem Karlosom Alkarazom. Naime, na tribinama voga puta nije bila Novakova porodica da mu pruži podršku, a prošli vikend su njegova djeca sin Stefan i kćerka Tara došli Noletu u posjetu, ali bez mame, njih je dovela dadilja. Novak je tada uzeo slobodan an i posvetio se svojoj djeci , te ih je odveo u utakmicu Pariz Sen Žermena , i tamo su Novakova djeca imala priliku da upoznaju prave fudbalske zvijezde poput Masije Mbapee i Nejmare, od kojih su Tara i Stefan obili dresove na poklon .

 

 

Novak je kasnije novinarima rekao da je prvi put sada sreo Mesija i Mbapea , koji su se sa njim pozdravili prije odlaska u svlačionicu. Stefan obožava Mesija dok Tara iako je sport ne zanima ko je Nejmar jer ima jednu drugaricu koja je polu razilka i polu srpkinja , a za Mesija zna iz jedne popularne pjesme u kojoj se on spominje , i željela je da ih upozna iako se postidila kada je došlo do upoznavanja. Novakova djeca su veoma sretna što su imali priliku da upoznaju ove velike fudbalske zvijezde.

 

 

Preporučeno