Kako ste i sami mogli zaključiti u nastavku pisat ćemo o temi koja vjerujemo zanima sve vas, a riječ je o kućanskom aparatu koji svi mi imamo u svojim domovima, i za koji vjerujemo da ni jedno domaćinstvo ne bi moglo funkcionisati, a to je veš mašina. Nekada davno veš mašine nisu postojale pa je pranje veša bilo mnogo teže i komplikovanije nego je to slučaj danas.

Međutim, svi mi smo se do sada susreli sa problemom kada nam se veš mašina pokvari ili kada “crkne” skroz. Do problema često dođe nakon što joj istekne garancija, a sada je električar po imenu Branko odlučio da otkrije zbog čega veš mašina koja je naša današnja tema, ali drugi kućanski uređaji “crknu” nakon isteka garancije. Prema njegovim riječima najveći problem jeste ustvari ljudska pohlepa, jer nekada su se ovi uređaji pravili tako da traju dugo, što danas očigledno to nije slučaj.

Branko Zrnić iza sebe ima skoro 40.godina iskustva,a rekao je kako su današnje mašine pravljene tako da konkurišu cijenom, ali ne i kvalitetom, a na ovu temu pričao je i Mladen Alfirović iz NOPS-a koji je rekao kako je ponižavajuće to što postoji mnogo bijele tehnike koja bi mogla da se popravi, ali proizvođači namjerno ograničavaju dostupnost rezervnih dijelova. Električar Branko je rekao da su nekada mašine pravljene tako da traju, i da je svaka kuća mogla da se pohvali uređajem koji će dočekati i sljedeću generaciju. Nisu bile jeftine, ali su garantovano radile i trajale dugo. Ostatak teksta pročitajte ovde.