Čim otvorimo društvene mreže, odmah možemo da pročitamo neke jako neugodne stvari, koje su postale naša svakodnevnica. Jako rijetko ćemo da pročiamo neku lijepu ili pozitivnu priču koja će nam malo razvedriti svakodnevnicu, ali je takvih vijeti sve manje i manje. Uglavnom su to vijesti koje su usko povezane sa crnom hronikom, ubistva, silovanja ili neke druge strašne stvari. 

Ono što je najžačlosnije je to, da u posljednje vrijeme imamo sve veći broj slučaja maloiljetničke delikvencije, ili kad jedno od roditelja digne ruku na svoje dijete. Tako vam danas donosimo priču iz Sjedinjenih Američkih Država koja je apsolutno uzdrmala ne samoa ovaj kontinent, nego se zbog neobičnosti proširila na cijeli svijet. 

Manada Luis je malda majka koja je imala dvoje djece, dječaka i djevojčicu, i onda je jdan dan prijavila da je se djevojčica ugušila u bazenu, a rezultati policijske istrafge su pokazali da se sve zapravo tako i desilo. Međutim, sve je po nju krenulo nizbrdo kada je njen brat koji ima samo 7 godina otkrio šta se zapravo desilo. 

Naime kada je rekao u obdaništu šta je njegova majka uradila, odgojateljice su pozvale policiju, a on je morao da nacrta šta je vidio kod kuće. On je nacrtao svoju majku kako u bazenu drži mrtvu njegovu sestru u naručju. Majka je rekla da je to uradila jer je izgubila živce? Dobila je 35 godina zatvora za ovo tešk okrivično djelo. 

Preporučeno