Rijaliti Zadruga poslednjih nekoliko godina zauzimaju prvo mjesto u našem regionu kada je riječ o ovom formatu programa. Jednostavno su bez konkurencije, a svake sezone do sada imali smo priliku da vidimo pomjeranje granica u nekim stvarima, kao i to da su učesnici spremni na sve i svašta za novac i bolji plasman. Početkom prošlog mjeseca se peta sezona već završila, a pobjednik iste bio je Dejan Dragojević.

Već uveliko se priča o šestoj sezoni koja bi trebalo da počne već početkom sljedećeg mjeseca, pa se isto tako priča i o novim učesnicima, a mi ćemo u nastavku upravo da pričamo o jednom novom imenu koje se spominje, i koje bi od narednog mjeseca trebali da gledamo u Zadruzi. Njeno ime je Sanja Tošić, koja je rekla kako je ona imala dugo želju da uđe u rijaliti, a za sebe ona je rekla da je pomalo agresivna, da je veliki manipulator i provokator. Ono što je zanimljivo jeste to da je ona rekla kako obožava Dalilu Dragojević, koja je inače bila njen favorit u prošloj sezoni, ali isto tako rekla je kako joj je upravo ona bila velika inspiracija u životu.

Kada je njen privatni život u pitanju, ona je bila u braku sa jednim poznatim kriminalcem, koji je medijima itekako poznat i koji su ispratili njegovo hapšenje. Sama Sanja je rekla kako je on uhapšen iz nekoliko razloga, ali nije htjela da otkrije koji su to, jedino što je rekla jeste da je on povezan sa rušenjem jednog motela i da je nakon toga uhapšen, a njegovo hapšenje dovelo je do toga da se oni raziđu, i to je dosta uticalo na njen život. Kako će se Sanja pokazati u rijalitiju ostaje nam da vidimo.