Naša današnja tema odnosi se na jednu od naših najpoznatijih glumica, a riječ je kako ste i sami mogli da zakjljučite o Lidiji Vukičević. Ona je definitivno jedna od najpoznatijih ne samo srpskih nego i Balkanskih glumica. To je žena koja je na početku svoje glumačke karijere imala itekako sreće, jer je pozvana kao zamjena za Enu Beogović u hit seriji “Bolji život”. Tada nije imala ni predstavu koliko će da bude gledana ta serija, koja se i nakon 40 godina, reprizira i dan danas.

Od tog trenutka njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a predstave, filmovi i serije samo su se redali jedan za drugim. Međutim sa druge strane kada je u pitanju njen privatni život on je dosta trpio, pa nam je poznato da na tom polju glumici nisu cvjetale ruže. Udala se jako rano za poznatog fudbalera Crvene Zvezde, Vladana Lukića, sa kojim je dobila i sina, ali samo par godina poslije su se i razveli.

Od tada se Lidija više nikada nije udala, a imala je i par prolaznih veza, što se za njenog bivšeg nikada nije moglo reći. Zna se vrlo dobro kakvi su fudbaleri, vole lijepe devojke, manekenke mijenjaju kao čarape, a sada se pojavio i na jednoj jako poznatoj beogradskoj svadbi u pratnji od kojih muškarcima otpadaju vilice. Mitar Mrkela se tako pojavio u društvu zanosne crne ljepotice, a niko ne zna o kome se zapravo radi, na sebi je imala tijesnu crvenu toaletu, koja je samo pokazivala koliko ona ima lijepo tijelo. Inače, Mitar i Lidija su se razveli 2000 godine, a njihovi sinovi su tada imali 3 i 8 godina. Vaša mišljenja?