Mi se u nastavku našeg današnjeg članka bavimo sa paranormalnim aktivnostima, a ovo područje je uvek bilo takvo pogodno tlo da se veruje u takve stvari. Svakako da ima nešto u takvim pričama, ai kada ih odbavvimo jako veliki broj, ipak ostane par njih za koje i ne postoji baš neko logično objašnjenje, zašto je to bilo tako?

Po društvenim mrežama, i internet portalima uopšte imamo jako puno snimaka i fotki koje je jako teško za objasniti, jer, definitivno postoji mogućnost video montaže, a tehnologija je toliko uznapredovačla da jednostavno se svašzta napraviti od jedne sasvim obične slike ili video klipa. Međutim, priča koju vam donosimo u nastavku današnjeg članka nije jednostavna za objasniti, i dobro se pripremite pre nego što je uopšte i pogledate.

Foto šop, after efekts i ostali softveri mogu da naprave ovakve stvari, ali ovo i ako je izmontirano, onda se svakako treba skinuti kapa onome ko je ovo zapravo i montirao. Sledeći snimak iz jedne kineske bolnice nam pokazuje kako duža izlazi iz tela žene koja je bolesna, a sve možete podrobno da vidite na snimku od 0:14 sekundi. Mnogi su se složili da je u pitanju montaža, ali kada malo bolje pogledate, snimak je i više nego realan.

Dobro pogledajte snimku pa nam napišite u komentarima, da li vam je ovo realno, i da li je ovo stvarno snimak kada duša izlazi iz tela jedne osobe? Da li ste pre nekada videli slične snimke, i svakako kako na avas ovo reaguje, i verujete li uopšte u ovakve stvari?

Preporučeno