Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu veoma zanimljivu, ali isto tako i korisnu priču, a mogli ste da zaključite da je riječ o čišćenju kupatila, koje je veoma zahtjevno ali i bitno jer je to ustvari prostorija u kući gdje se nalazi najviše bakterija.

Danas postoje razne metode i grupe na društvenim mrežama koje nam danas olakšavaju svakodenevnicu, a sada je jedna mmama otkrla ostalim ženama kako to ona na jako bizaran način kako su komentarisale javnost u par sati očisti kupatilo, bez da ga dodiruje. Iako djeluje potpuno nevjerovatno, ona je zaista uradila to, a evo i kako. Samo zamislite da očistete vaše kupatilo bez da ga ribate, vjerujemo da svaka od vas želi to.

Naime, potrebno je samo da uzmete pjenu za brijanje i da namažete cijelo kupatilo, a najveći akcenat je stavila na wc šolju i mjesto oko iste. Pogledajte ispod teksta kako to treba da izgleda. Kada namažete pjenom za brijanje dijelove koje smo naveli i koje vidite na slici, ostavite da stoji nekoliko sati, napisala je sama što duže to bolje i nakon toga samo očistite ostatke pjene, jer će pola samo nestati, oksidirati.

Rezultati su zapanjujući, komentarisale su ostale mame ispod ove slike u komentarima. Da li ste probale ovaj trik ranije, i da li se pokazao da radi posao, kao što to tvrdi ova mama? Javljajte nam vaša iskustva i mišljenja o ovome u komentarima ispod.