Društvene mreže su unele mnogo promena u naše živote, jednostavno sve se okrenulo naglavačke i ćivot je dobio neki totalno drugi smisao. Sama njihova funkcija se očituje u njihovom nazivu, trebalo bi da služe za konekciju sa dragim ljudima, ali je u poslednjih par godina ono dobilo totalno drugi smisao.

Svako može napraviti profil ili grupu, ali stranice su možda najzanimljiviji koncept zato što nemaju neka ograničenja, tako da su u marketinškom smislu, društvene mreže za neke osobe postale itekako profitabilne i korisne.

Zahvaljujući ovim društvenim mrežama kao što su Facebook, Snapchat, Reddit, Instagram, Twitter, TikTok i ostale, neki događaji jako brzo mogu da dođu do vas, a sledeća priča o jednoj kravi iz Kine, će vas sigurno ostaviti bez teksta. Naime, jedna žena u Kini je videla šta je izašlo iz njene krave i gotovo da je pala u nesvest , tele je imalo dve glave sa po četiri uha i četiri oka!

Ona je posumnjala na hranu kojoj je krava bila izložena a nije nemoguće ni da to ima veze sa zagađenjem, dok su doktori to ipak povezali sa genetikom. Na kraju je vetrinar odstranio teletu glavu, ali na žalost ono ipak nije preživelo. Da li ste vi ikada čuli za neki sličan slučaj?

Preporučeno