Vjerujemo da ste do sada već svi čuli za glavnu vijest sa estrade, a to je da je Ceca Ražnatović ponovo zaljubljena i to do ušiju. Njen novi izabranik je mlađi od nje punih 8 godina, razveden je ima kćerku Iskru, koja je prije par dana proslavila svoj 4 rođendan. Podsjećamo, iako su se upoznali na rođendanu njene prijateljice, on je jako skroman mladić. 

Uspješan je ugostitelj i jednostavno voli opuštene stvari, a to je da i dalje vozi golfa 4, i ne smeta mu ta stvar uopšte. Prije par dana je zajedno sa cecom obradovao svoju malu ćerkicu, te joj je Ceca donijela i poklon, a ovim putem su se i upoznale. Oglasio se i njegov otac koji je rekao da nema ništa protiv veze njegovog sina sa puno starijom ženom, dok je sa druge strane njegova majka se već upoznala sa Cecom. 

Njih dvoje su prije 2 dana biloi na ručku kada je primio video poziv od svoje majke koja ga je zvala iz Londona, a onda je on okrenuo telefon i njih dvije su se na ovaj način i upoznale. Njoj je jako drago što je njen sin sa jednom uspješnom ženom. Može se reći da izgledaju poprilično zaljubljeno, u javnosti se jednostavno ne ispuštaju ruke iz ruke, a sve se najbolje vidjelo na odmoru kada su bili u BiH na Jahorini. 

Ono što insajderi tvrde je to, da je ona stalno kod Bogdana u njegovom iznajmljenom stanu, u vilu ode samo jednom sedmično da vidi unuka i to je to. 

Preporučeno