Korona virus je u Evropu stigla još početkom marta mjeseca, a evo 11 mjeseci poslije nema namjeru nikako da nas napusti, i može se reći da je osim par mjestimičnih intervala, nije nas skoro nikako ni napuštala. Lijeka još uvijek nema, a valcina nema niti na vidiku. Mnogi doktori su ubjeđenja da će sve da prođe kada steknemo kolektivni imunitet. 

Danas vam donosimo jako puno čudnih iskustava osoba koje su taradile covid 19. Mnogo je tu neobjašnjivih situacija, ali opet sve zavisi od osobe pa i do samog imuniteta pojedinca. Puno je tu neobičnih iskustava, a jedno od takvih vam prenosimo u nastavku današnjega teksta. Naime, u Sjedinjenim Američkim Državama je žena po imenu Ešli Antoni zaradila covid 19 još u martu ove godine, na početku je bila ubjeđena da se radi ipak o običnoj gripi. 

Ali nakon par dana je osjetila malaksalost po cijelom tijelu, da bi nakon par analiza kod doktroa i urađenog testa shvatila da ima covid 19 i uhvatio ju je silni strah, a koga i ne bi? Toliko je bila slaba da jednostavno nije mogla da izgovori ni svoje ime. Nakon 2 mjeseca nakon što je obolila, bila je uplašena da je dobila i moždani udar. Jednu noć je bila sva mokra od znoja, a kada se probudila ujutro nije osjetila lijevu stranu lica kao ni lijevu stranu tijela.

U posljednjih 10 mjeseci, nesretna Ešli je bila već 4 mjeseca u bolnici, i može se komotno reći da ni dan dans nije nikako dobro, i da nije u potpunosti ozdravila. Vaša mišljenja?

Preporučeno