U današnjem članku pišemo o jednom jako zanimljivom problemu koji uglavnom mući sve žene na svijetu, a radi se o naravno o višku kilograma. Ali, ponakad se protiv prirode jednostavno nikako ne može, jer kako se ulazi u godine, a pogotovo nakon 30 godine, onda se sa svakom godinom starosti dobija po jedan kilogram.

Zbog toga se ljudi, a ne samo žene, hrane zdravo a neki idu na dijete, a oni koji se baš žele da dotjeraju u red, idu na operacije želudca, kao što je to uradila naša poznata pjevačica Ana Nikolić kao i pjevač Darko Lazić, i njih dvoje su najbolji primjer kako se možete izgubiti kile na taj način. Ali su oni isto dokaz kako možete i biti na pragu bolesti, jer su njih dvoje sada itekako pretjerali, a pretjerati možete i sa dijetom, ako je ne radite na pravi način.

Danas vam mi donosimo jednu jako učinkovitu dijetu, koja traje samo pet dana, a radi o konzumaciji krompira. Sada se sigurno pitate kako je to zapravo moguće? Prvog dana za doručak uzmete jedan kuhani nesoljeni krompir i šolju jogurta. Za ručak ide 2 krompira i šolja jogurta, a za večeru 2 šolje nemasnoga jogurta. Drugog dana za doručak samo šolja nemasnog jogurta, za ručak 2 krompira i jedna čaša nemasnog jogurta, dok za večeru uzmete 1 krompir i 1 šolja jogurta. Pa na kraju trećeg dana za doručak samo jedan neposoljeni kuhani krompir za ručak 1 krompir i šolja jogurta, a dok za večeru pojedete šolju nemasnog jogurta. Za samo 3 dana na ovaj način možete da izgubite i 5 kilograma.