U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja će sasvim sigurno da privuče apsolutno sve žene. U današnje vrijeme moda se ne mijenja samo sezonski nego po mjesecima imamo potpuno nove trendove, tako da ako ste kupii neku majicu prije nove godine, sredinom februara ona uopšte više neće biti u trendu. 

Zato i ne treba trošiti suviše novca na nove modne detalje, jer nikada ne znate kada će neko tamo iz Amerike ili Italije reći da žuta više nije nikako popularna boja, nego da je sada trendi crvena, koja će opet u roku od 2 mjeseca da bude itekako loša boja u cijelom svijetu. Međutim, mi danas govorimo o jednom modnom detalju, kojeg apsolutno sve žene vole, a može se kombinovati u apsolutno svakom segmentu oblačenja, a to su svakako bezvremenske helanke. 

One su se pojavile još 60 ih godina prošlog vijeka, i kako se može primjetiti i dan danas se jako puno nose. Mogu se koristiti kao sportski dodatak, dok imamo i žena i djevojki koje je znaju itekako iskombinovati da izgledate elegantno i kada krenete u grad na piće. Međutim, neke žene uopšte nisu svjesne da im helanke nikakao ne stoje, da li zbog njihove kilaže, mršavih nogu ili nečeg trećeg. 

Tako vam mi u nastavku donosimo neke osobe koje uopšte nisu imali mjeru, kako sa izgledom i bojom, tako i sa samim printom na helankama. Recite nam da li su možda pretjerale?

 

Preporučeno