Mediji su ostali zatečeni viješću o trudnoći glumice Anđelke Prpić, iako je neko vrijeme bila zadovoljna. Iako još nema zvanične potvrde, vijest se čini vjerodostojnom. Međutim, identitet oca ostaje misterija, što dovodi do spekulacija o tome ko bi mogao biti sretnik. Prvo su se šuškale da je otac najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga, ali je Anđelka stala u kraj tračevima i otkrila istinu. Dosta joj je medijskih laži.

Srpski mediji sada su otkrili da je otac deteta zapravo kum njenog bivšeg muža. To znači da je mladić i najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga, što je popularnu srpsku glumicu bacilo u negativnom svetlu. Ljudi je optužuju da je izdala bivšeg muža tako što se zaljubila u njegovog najboljeg prijatelja.Anđelka Prpić je ranije obećala da će otkriti informacije o svom ljubavnom životu u nedavnom intervjuu, ali je od tada odlučila da ih zadrži u tajnosti. Međutim, kružile su glasine da je otac njenog djeteta navodno najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga, kojeg poznaje još iz srednje škole.

Vjeruje se da je njihova veza počela u martu, nakon što je M.Ž. prekinuo svoju 11-godišnju vezu da bi bio sa Anđelkom, što je možda šokiralo njihove zajedničke prijatelje. Zanimljivo, par je čak 25. oktobra zajedno proslavio rođendan, a M.Ž. bio čak i kum na njihovom vjenčanju prije 11 godina. Zbog negativnih iskustava, Anđelka okleva da javno otkrije svoj privatni život, ali bi je vest o skorom majčinstvu po drugi put mogla ohrabriti da sa ponosom pokaže svog partnera svetu.

Preporučeno