Ovu radnu sedmicu ćemo da započnemo sa vijestima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, ali ovog puta nećemo pisati o nekoj našoj poznatoj ličnosti, nego o njihovoj djeci koja nose veliki teret toga jer su djeca poznatih roditelja, pa se i njihov život prati, iako oni nisu dio javne scene. Upravo to se desili kćerki jedne od naših najvećih zvijezda, a riječ je o Manueli Bijelić, koja je kćerka naše pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Manuela je izrasla u pravu ljepoticu, a od kako je otvorila nalog na društvenoj mreži Instagram ona privlači pažnju javnosti na sebe, i to najviše zbog njenog fizičkog izgleda, pa novinari je prate u stopu, a na njenom Instagramu imali smo priliku da vidimo fotografije sa raznih luksuznih destinacija koje je ona posjećivala. Sada se ona oglasila na svom Instagram nalogu, a ono što je napisala je mnoge iznenadilo, a radi se o tome da je napisala sljedeće: “Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava”, napisala je ona.

Ovo su svakako podržali njen brat Marko, koji je njenu objavu podijelio na svom profilu, kao i njena majka, koja je objavu podijelila, a uz koju je napisala “Pametna moja devojčica.” Da li je ova njena odluka trajna ili samo privremena ostaje nam da vidimo, a vi nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.