U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, koja se odnosi na legendarnog Elvisa Prislija. Naime, njegova bivša partnerka i glumica Linda Tompson je sada odlučila da otkrije neke detalje njihove veze, koja do sada javnosti nije bila poznata. Oni su u vezi bili pet godina, a bivša misica je priznala da je sa njim izgubila nevinost.

Iako je ona cijelo vrijeme imala jedan cilj i želju, a to je da ima normalnu porodicu i djecu ali njoj je sudbina ipak priredila nešto sasvim drugo. Ona je rekla da bez obzira što je prošlo 45 godina od kako Elvis nije sa nama, ona se uprkos tome i dalje sjećča njihovih poljubaca. Ona je njemu inače bila veliki oslonac u borbi sa nar koticima, ali zbog nemirne prirode koju je Prisli imao, njihova veza nije opstala. Novi i vrlo hvaljeni film o njegovom životu “Elvis” dao je nov sjaj njegovoj mističnosti, ali među Elvisovim najbližima ima i onih koji su kritikovali ovaj projekat zbog isključivanja njegovih poslednjih pet godina života, pa je i sama Linda na tu temu rekla:

“Reditelj me nikada nije kontaktirao. Verujem da film ne ide na ruku Elvisu. Ima puno netačnih i neistinitih elemenata. Iako su u filmu prikazani kao osobe od poverenja, Elvis i BB King u stvarnosti nikada nisu bili bliski prijatelji”, pa je dodala i to da je ona bila sa njim u bolnici svaki put, a ne njegova supruga Prisila, pa je rekla: “Svaki put kad bi Elvis bio hospitalizovan, bila bih sa njim u sobi. Dok je u flimu prikazano da je uz njegovu postelju bila bivša supruga Prisila. Ona ga nikada nije posetili, a kamoli ostala. Tih zadnjih godina spasila sam mu život 10 do 12 put”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno