I ovog vikenda se bavimo sa temom koja je prethodnih dana jedna od najaktuelnijih, a riječ je o presudi Zorana Marjanovića, koji je proglašen krivim za ubistvo svoje supruge, pjevačice Jelene Marjanović, za što je on dobio 40 godina zatvora, tačnije maksimalnu kaznu za ovo krivično djelo. Zoran je od prvog dana bio glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, a šest godina stalno je uspijevao nekako da se izvuče, ali sada protiv njega na sudu su iznijeti neoborivi dokazi.

Mnoge poznate ličnosti dale su svoje mišljenje na ovu tragediju koja se desila prije šest godina, a mnogi sa naše javne scene bili su jako bliski sa njima, i privatno se čak i družili, a jedna od njih jeste i poznata pjevačica Sandra Afrika koja je dobro poznavala i pokojnu Jelenu kao i Zorana, pa je sada i ona sama govorila na ovu temu. Na samom početku Sandra je rekla kako ovog ljeta ona nije stigla da se odmori, ali isto tako i da ne želi da se žali jer joj je kako je i sama rekla ova sezona bila zaista odlična, pa je tako rekla: “Ne odmram ništa, ovog leta nisam stigla da se odmorim, malo me i grlo zeza, već sam gotova pred kraj… Odvikla sam se, bila je i korona, nije se radilo, navikla sam da odmaram, a sad mi je, moram da priznam, naporno, svaki dan radim, ali hajde da ne kukam, ova sezona je za mene bila fenomenalna”.

Zatim se osvrnula i na ovu temu i na njihovo poznanstvo, jer je ona zapravo zahvaljujući Zoranu dobila naziv “Afrika”, a ona je rekla: “Mi smo godinama sarađivali, znamo se privatno, družili smo se, letovali smo zajedno u Crnoj Gori, i kad je Jeca bila trudna, bila sam i na svadbi, i kad se porodila… Zoran Marjanović je meni napravio pesmu “Afrika”, Marina Tucaković je pisala tekst, Jeca je pevala prateće vokale, tako da znam ih baš dugo, dugo godina, ali smo se u poslednjih desetak godina manje družili, jer su nam se putevi razišli. Ja sam promenila kompozitore, otišla sam na neku drugu stranu, pa nismo imali taj neki kontakt”. Ostatak teksta pročitajte ovde.