U svetu estrade je uvek bilo popularno i više nego jasno da je prisutno jako puno nemorala, i svega onoga što među običnim ljudima i nema baš puno mesta. Tu se pre svega misli na to da imaju para na bacanje i onda definitivno ne znaju šta će sa time, pa se bahate i troše na razzno razne besmislice, koje obični ljudi mogu da sanjaju.

Međutim, što se tiče varanja svojih partnera i sličnih stvari, to je toliko normalna i uobičajena pojava da je postala kao dobar dan. Međutim, većina njih radi to toliko vešto da jednostavno nema šanse da budu uhvaćeni, dok imamo onih koji i nisu toliko isprepaadani, pa sve rade transparentno. Naravno, to su samci koji nemaju šta da izgube, međutim, uvek imamo osoba koje znaju sve i svašta, i koji izlete namerno ili nenamerno pred samim novinarima.

Pogledajte samo jednog Miroslava Ilića koji se vuklja po sudu, jer ne želi da prizna sina kojeg je dobio pre 3 decenije, a sada će ipak da bude prinuđen jer su mu zatražili DNK, te je na taj način Devon, ipak njegov sin. Šta reći za Kebu, koji također ima odraslu ćerku sa kojom nikada nije seo i popio kafu?

Zorica Marković je također ispričala da se vraćajući se sa jednog nastupa u rođenoj kući je zatekla svoga supruga sa nepoznatom ženom, koju je izvela napolje i pretukla je a ona je od silnih batina pala u hladni Dunav. Kada je pre 15 godina Cuca gostovala u njenoj kafani, ona nije znala da se švalera sa Šabanom. Tek kada joj je zazvonio mobitel, a na displeju je pisalo Šaban, tada je shvatila u kavom su odnosu.

Preporučeno