Dragan Bjelogrlić je polako ali sigurno postao jedan od top 5 filmskih raddnika na celom Balkanu svih vremena, a svi ga se sećamo kako je krenuo sa serijom “Bolji živoz”, kada je bio faktički tinejdžer. Već tada se moglo namirisati da će da postane jako veliki glumac, što se na kraju i obistinilo. 

Nakon toga su se samo redale uloge, a onda se on okušao i u režiserskom poslu, i shvatili smo jako brzo da je itekako nadaren za bilo kojji filmsski posao, i da je jednostavno rođen za te stvare. Legendarne “Rane”, “Lepa sela lepo gore”, samo su neki od njegovih režiserskih posslova, sa kojima je jednostavno pomeo celokupnu Balkaansku filmsku scenu. Nakon toga su se glumci jednostavno otimali da glume u njegovim filmovima. 

Miloš Biković je svakako najbolje ime koje nam pokazuje da zna pronaži i nobbog mladog glumca, pred kojim bi bila sjajna karijera, a Miloš je svakako to i postao. Međutim, Bjelin privatni život je uvek bio zakulisan i nikada nije puno promiovisao svoju ćerku, ali i suprugu sa kojom je u braku pune 23 godine. Međutim, da li ste znali da je njegova žena apsolutna lepotica? Ime joj je Maja, i s Draganom ima kćerku Miu i sina Alekseja i veoma su privatna porodica, koja ne dopušta baš puno medijima da se petlja u njihovu intimu.

Maja se nekad bavila manekenstvom i završila je engleski jezik i književnost, a upoznala je Dragana kad su zajedno snimali neku reklamu za nameštaj. Kako je njega upoznala prekinula je sa modelingom, završila je fakultet, a sada su joj glavna preokupacija Dragan i deca, a mediji u Srbiji je zovu srpska Monika Belući.

Preporučeno