Pjevačica Lepa Brena se smatra jednom od najpopularnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji . Ona je bila veoma poznata i van granica Jugoslavije , a u Bugarskoj je pravila spektakularne koncerte , i tamo i danas ima veliki broj fanova . Početkom devedesetih kada je njena karijera bila na vrhuncu , Brena se udala za Bobu Živojinovića , koji je prije nje iao jedan brak .

 

 

U braku sa najpoznatijim bivšim teniserom , Brena je dobila dva sina Stefana i Viktora , a sa njima je odrastao i Filip Bobin sin iz prvog braka, sa kojim je Brena i danas u odličnim odosima. Jedno izvjesno vrijeme u Breninoj kući je živio još jedan dječak , koji je Brenu oslovljavao sa mama, a Brena je jednom prilikom objasnila o čemu se radi, te o kome je riječ.

 

 

Tada su mediji objavili kako su Boba i Brena usvojili dijete , međutim , to nije bio slučaj.Brena je ispričala da je roditelje dječaka po imenu Džoni ona i Boba upoznali kada su bili na primjeru srpskog diplomatskog predstavništva u Manilima . Delija i Viktor su razgovarali sa Brenom i Bobom , i pjevačica je vidjela da bi se mogli dobro slagati pa ih je pozvala da se presele u Beograd i da joj pomognu u održavanju njihovog domaćinstva na Bežanijskoj kosi.

Mladi par je pristao i došli su da žive sa Brenom i Bobom , a sa sobom su poveli i sina Džonija i sve troje ih je Brena doživljavala kao članove svoje porodice . Ona bi ga znala ponekad odvesti u vrtić , o bi se s njom pozdravio sa Zdravo mama.

 

 

Preporučeno